onsdag 13 juli 2011

Bästa motivationen

Jag måste säga att jag aldrig har frestats så lite av att avvika från min plan under en formtoppning som nu. Beror det på att jag håller mitt blodsocker i schack, är starkare mentalt eller har hittat en bra balans där jag unnar mig saker regelbundet?

Förmodligen en blandning av dessa men också: Ni där ute.

Jag har aldrig haft en träningsblogg förut och att se staplarna i statistiken ständigt stiga, få peppande kommentarer och veta att fler av er väljer att återvända hit, är väldigt motiverande! I Burträsk och i Vällingby, till och med utomlands sitter ni och läser. Ni är så väldigt, väldigt välkomna.



Denna glassbar går jag förbi nästan varje dag. I början var det plågsamt, nu känner jag mig likgiltig. Fast jag vet förstås att det är ruskigt gott (du väljer en glass, ett tillbehör och en sås och så mojsar de ihop allt till en galet gottig röra på ett kallt stenblock). Men som de säger (med en liten modifikation av mig), inget smakar så gott som det känns att vara nöjd med sin kropp.

2 kommentarer:

  1. Jag kanske också borde träningsblogga ;-). Fast helst inspireras jag av andra som gör det och bidar min tid. Har lång bit kvar själv!

    SvaraRadera
  2. Det är ju sträckan från långt kvar - färdig som är spännande att läsa om :)F.ö, jag trodde också att Lilla matderivén var din blogg! Du borde ändra så att din 'namnlänk' går till din blogg direkt.

    SvaraRadera