måndag 25 juli 2011

Dagens träning: Styrketräning (rygg + bröst) + intervaller

Ja gårdagens träning är det jag skriver om nu, men jag behåller rubriken ifall ni använder sökfunktionen.

Jag var väldigt trött då jag gick till gymmet, så trött att jag köpte en Redbull light på vägen. Egentligen hade jag tänkt hitta en sån där Celsius som alla talar om och köra ett test åt er men de fanns inte att få tag på. Jag har aldrig tränat efter att ha druckit en energidryck (däremot tränar jag nästan alltid med en kaffe i kroppen) och jag vet inte om det var psykologiskt men pigg, det blev jag! Dock smakade den vidrigt.

Jag tränade bröst och rygg och körde något form av cirkelträning/supersets (superset är då man kör två övningar i rad utan vila emellan, oftast två olika muskelgrupper sen vilar man efter dessa två men jag körde på, i tre set). Först bröstövning 1/ryggövning 1 tre varv, sen 2 sen 3 om ni förstår! Supersnabbt och effektivt och jag orkade mycket, värt att testa!

Avslutningsvis intervaller på en trappmaskin (jag hade tänkt springa, men glömde skorna hemma så fick ha de jag gick till gymmet i). Jag varvade mellan högt och lågt i 20 minuter, 2 minuter på varje intervall. Började med 7 och 15, sen 7 och 14 och så vidare nedåt.

Riktigt bra pass. Och så pampering efteråt. Ojoj, fint.

Min puls rörde sig från 150 upp till så högt som 180, jättebra intervallträning.

Hm, jag står på trappmaskinen där till höger, tänkte det skulle synas :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar