lördag 27 augusti 2011

Dagens träning: utmattningsförsök

Ben på schemat idag. Jag läser era bloggar om hur ni tränar ben och knappt kan stå efteråt. Än mindre
gå. Och jag tänker "jag vill också!"

Jag måste träna mig på att ta ut mig bättre. Det är ju också en konst, tänk att få ta plats i en elitidrottares kropp efter avklarad prestation, den sortens utmattning är nog inte av denna värld...

Så idag försökte jag. Massor av vikt, många övningar och dessutom
mitt eget bästa knep, dropsets. Eller en variant i alla fall. Efter 3x8 tuunga sänkte jag vikten med hälften och klämde ur mig ett set till.

Så nu hoppas jag på att stapla ned för trapporna imorgon. Hur gör ni för att ta ut er ordentligt?

3 kommentarer:

  1. Jag plockar fram tävlingsinstinkten och vinnarskallen som mina år som lagidrottare gav mig. Jag fick lägga av med de idrotterna på grund av skador och har haft svårt att få fram det där jävlar anamma sedan dess men de senaste året får jag fram det både under löpning och styrketräning. Jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva det men jag blir min egen motståndare och medspelare liksom.
    Själv måste jag hålla tillbaka lite nu på grund av några veckors förkylning och jag vill inte gå för hårt nu men efter en veckas ganska lugn träning är jag redo att öka så imorgon blir det en lugn men längre löprunda och sen börjar veckan styrka på måndag. Laddad men redo att hålla tillbaka lite, jag är annars "duktig" på att gå ut för hårt.

    SvaraRadera
  2. Jag är helt enkelt inte bra på det! Jag är för lat :) eller bekväm! Idag visade jag mig själv en sida jag inte sett förut. Hade bestämt mig för att springa en mil för första gången. Har sprungit 8 och 9 km förut med krafter kvar. Idag var det jobbigt efter 2,5 km. Men jag bet ihop, ngt lägre tempo men orkade öka i slutet och sprang 10,04 km på 59,40!

    SvaraRadera
  3. åh perfekt, dessa kommentarer ska jag lusläsa!

    SvaraRadera