fredag 12 augusti 2011

Gårdagens träning: Långpass

Eftersom jag lämnade in minstingen på miniSATS på eftermiddagen istället för på morgonen innan sovstund (det var dessutom bara ett barn till där) kunde jag stanna längre på gymmet än mina vanliga 30-40 minuter, en hel timme blev det. Lyx!

Jag började med 20 minuter intervaller på löpbandet, bara för att... jag kände för det. Snyggt rödblommig och svettig gick jag sedan vidare och tränade bröstmusklerna, jag märkte att jag verkligen blivit starkare - skönt! Snart kanske jag kan lyckas med, ehum, typ EN armhävning på tårna i alla fall? Jag känner mig vältränad men att göra armhävningar, det kan jag då inte.

Förresten, en PT som jag brukar se på gymmet är en riktig diktator, han kör så otroligt hårt med sina klienter. Jag snackar blodvite och rödgråtna ögon alltså, läskigt! Men kanske är det just vad vissa behöver?

3 kommentarer:

  1. Hittade just din blogg! Underbar. Inspireras mera i livet är det bästa. Jag gillar verkligen inte sånna där skrikandes PT. Det ska vara glädje att träna och jag tror att man kan tappa suget ordentligt om man tillslut känner sig nerbruten mentalt. Lycka till med armhävningarna, testa, man klarar mer än man tror! Kommer tillbaka...

    SvaraRadera
  2. Önskar dig en trevlig helg och tipsar om appen push-ups! Lite rolig tycker jag, brukar göra det efter löppassen. Mitt mål är att göra 50 st i rad och än sålänge ligger rekordet på 23! För ett år sedan orkade jag inte en enda på tå.
    /Mvh Cilla

    SvaraRadera
  3. Ellen: Tack, vad gullig du är! Nej jag skulle aldrig anlita en sådan men smaken är som baken!

    Cilla: Ja jag har hört talas om den men aldrig testat. Kanske vore ett kul minimål!

    SvaraRadera