lördag 20 augusti 2011

Jag tänkte banga men...

Ni motiverar mig. Regnet hade slutat ösa och vad hade jag då att skylla på?

En liten runda, en liten kräkkänsla, en liten irritation över att jag inte hann stoppa några sekunder tidigare eftersom jag förmodligen då sprang nio hela meter över 5 kilometer utan att det redovisas i Runkeeper (den slår ju om först vid 5.01) vilket säkert plussade på MINST tre sekunder på min tid. Vilken nörd.

Oj nu får jag mess om att barnet vaknat och stigit upp, ett sånt har jag också, just det... måste hem.

5 kommentarer:

  1. Bra jobbat! själv har jag inte kommit under de där förbaskade 30.00 ännu, sist var det 30.21, irriterande.... men nu är det intervaller för hela slanten, för jag SKA bli snabbare. Hur lägger du upp din löpträning? // Karin

    SvaraRadera
  2. Jag har en fråga, som jag inte hann fråga på frågestunden (a)
    Jag tränar friidrott ca 4 ggr och styrketränar 2 ggr i veckan, sen går jag med hunden då och då. Jag undrar om man bara måste äta nyttigt för att kunna gå ner i vikt, eller räcker det om man tänker kalorier in kalorier ut, om jag tex vill äta godis en kväll drar jag ner lite på kalorierna hela dagen så att jag "sparar" till godiset, för jag vet hut mycket kalorier det innehåller! Jag vet att det inte är optimalt, men funkar det överhuvudtaget eller är det ingen mening att försöka ens?
    Skulle bli jättetacksam för svar! :D

    SvaraRadera
  3. Karin: Just nu är det inte så mycket fokus från min sida på att bli snabbare, jag ska satsa på muskelbygge nu och mer löpning i vår. Men jag rekommenderar 1 långpass/vecka (lugnt men över 10km), ett tempopass (lite snabbare än bekvämt) samt intervaller eller backintervaller. Jag brukar tänka "jag springer utan att spara något till slutet, jag springer som att jag snart är framme".

    Johanna: Hej! Jag såg din kommentar förut men har inte hunnit svara. Men nu ska jag göra det. I ett inlägg:)

    SvaraRadera
  4. Tack för tipsen, var ute och sprang 11,5km idag. Tungt men skönt! // Karin

    SvaraRadera
  5. Karin: Vad blev tiden då :)

    SvaraRadera