måndag 22 augusti 2011

Smaljeansen testar: Avesta Glass (low carb)

Sprang på denna i frysdisken i eftermiddags på ICA Kvantum.

Näringsvärde per 100g: 141 kcal, 2,3g protein, 12g fett, 1,5g kolhydrater.

Smak: Mörk choklad
Lightkänsla: Rätt stor. Ni vet, 'något saknas'
Konsistens: Krämig och fin
Total upplevelse: Godkänt substitut för glassälskaren

Ät med till exempel valnötter och jordgubbar för en bättre upplevelse. Och kanske kan man röra i lite proteinpulver, hmm *koka ihop*

4 kommentarer:

  1. Jag köpte hem vaniljvarianten av denna och efter att ha smakat en tesked har den stått orörd i kylen. Testade att blanda med lite kesella och hemskt mycket mer eko-vaniljpulver och lite jordgubbsproteingpulver. Värmde lite jordgubbar som jag mosade och vips så var den faktiskt helt ok!

    SvaraRadera
  2. *Frysen såklart. Klart den har stått i frysen.

    SvaraRadera
  3. Hanna: Jag tänkte just att vanilj, det vågar jag inte för då smakar den nog skit. Choklad går i alla fall att göra rätt kraftig i smaken... Men som jag skrev, real glass it aint.

    SvaraRadera
  4. Verkligen inte. Kall smaklös yoghurt, då äter jag hellre godaste glassen men mer sällan!

    SvaraRadera