måndag 15 augusti 2011

Smaljeansen tipsar: Bästa shakern!


Jag har gått länge och irriterat mig på att min shaker (den som jag blandar proteindrinkar i) är borta. Idag på vägen hem från gymmet fick jag syn på en ny produkt och blev förtjust. Såld!

En vanlig shaker består oftast av en bägare, ett lock och en sil (för att pulvret ska blanda sig). Om du vill dricka din proteindrink direkt på gymmet men kanske blanda med kranvatten istället för mjölk måste du ta med pulvret i en separat påse eller blanda drinken redan hemma i förväg och då brukar den skvalpa runt och bli äcklig i väskan.

Denna shaker har två medföljande småburkar, en med fyra småfack, som kan förvaras inuti i huvudbägaren. Sedan kan de tas ur, tömmas och: skruvas fast på nederdelen av bägaren, så att du får en fullstor shaker utan att den tagit någon plats innan. Suveränt! I småfacken kanske man vill ha med tillskott och vitaminer, eller linfrön att blanda i drinken och en näve nötter att äta till.

99 pix. Tillverkas av World Nutrition Technologies och finns i många fitness- och hälsokostaffärer.

med småburkarna fastskruvade undertill

7 kommentarer:

  1. Den har jag! Följde med Charlotte Perelli-pulvret :-)

    SvaraRadera
  2. Ja! Den är jättebra! Har en sån jag med :)

    SvaraRadera
  3. Åh, tack för tipset. Har några olika här hemma som alla är dåliga på sitt vis.

    SvaraRadera
  4. Den verkar ju toppen!
    Hittar den inte på nätet...
    någon som vet en nätbutik som har den?

    SvaraRadera
  5. Nu har jag skrivit ett till inlägg om den!

    SvaraRadera
  6. Har också den! Är jätte nöjd med den. Det bästa är ju dom där locken som man kan lägga sina piller i och pulver. Jätte bra för jag tar både proteinpulver och femmepower innan jag gymmar :-) slipper man ta med påsar och grejer..

    SvaraRadera