måndag 26 september 2011

Då går vi då

God morgon! Efter lämning av kotten står jag i startgroparna för en PW hem. Helst skulle jag vilja besöka gymmet men viktigheter på jobbfronten hindrar det.

Annars tror jag att städning får utgöra en hel del av min dagsmotion, ikväll kommer en tidning och intervjuar Mr om hans nya bok och då är det inte kul med allt för många dammråttor i hörnen.

Skön måndag på er!

3 kommentarer:

  1. Haha, förlåt. men jag måste bara berätta. Jag drömde om dig i morse.

    Du bodde mitt ute i skogen, längst in på en grusväg.Jag var tydligen på väg till dig, men kunde inte komma på varför. Jag knackade i alla fall på dörren och ut kom du och två tjejkompisar, ni såg jätte surt på mig. Du undrade varför jag var där och jag stammade fram att jag ville göra en intervju med dig för en webbtidning. Du sa att det var ok, men att du inte hade tid nu, du skulle tydligen röka ciggar och äta sniglar och snickers (wtf?) I alla fall, jag sa att jag kunde maila frågorna och gick iväg. När jag går tillbaka på den lilla grusvägen ser jag att jag har hållit i ett par bindor hela tiden jag pratat med dig. Jag får jätte ångest, och sedan vaknar jag=P

    SvaraRadera
  2. Åh är han författare, vad kul :)

    SvaraRadera
  3. Spännande hörrö. Skriver han skönlitteratur eller fakta? Om du nu kan avslöja sådana intimiteter! Hoppas hur som helst att reportern fokuserar mer på boken än på eventuella dammråttor :-)

    SvaraRadera