fredag 23 september 2011

You win some, you loose some...

Någon som har ett par extra bröst till övers? Mina tycks gått förlorade i löpspåret någonstans... Dags att rota fram mina gamla superduperpushups som jag inte fått användning för/behövt sen innan graviditeten. Hej muskler, hejdå boppar.

8 kommentarer:

  1. Tyvärr.. Tillsammans med 20 % av min kroppsvikt försvann mina!

    SvaraRadera
  2. Haha, känner igen mig där! Nu efter några kilos viktnedgång är tuttarna borta men låren och rumpan verkar trivas utmärkt. Så har gått från timglas till päron! Jaja, med en rejäl pushup kan man i alla fall trycka ihop det lilla man har kvar :) (gillar också att du kallar dem boppar, ett uttryck som används en del här i Malmö men som jag aldrig hört norr om Helsingborg!)

    SvaraRadera
  3. Jag tycker det är skönt med små bröst :)

    SvaraRadera
  4. Well, jag har aldrig haft några med undantag för två graviditeter plus amning och är helt ok med det. Å andra sidan har jag alltid haft platt mage men den försvann tyvärr efter kid nr 2, och jag har inte lyckats platta till den med plankor eller annat men kämpar på. Titsen är ju som dom är, resten av kroppen kan man ju göra det bästa av situationen med.

    SvaraRadera
  5. Jag är bara glad, jag HATAR stora bröst, de är bara ivägen ;) älskar att de blir lättare!
    /Anna

    SvaraRadera
  6. Jag har alltid levt i villfarelsen att det är bra med små bröst för att man i alla fall inte får hängtuttar efter graviditet och amning. Såhär efter att ha klämt ut två kottar som båda ammats i dryga året vet jag att jag hade fel. Bara att gilla läget och vänja sig vid de små hängande taxöronen :-D

    SvaraRadera
  7. Jag har ett par i navelhöjd som du kan få!

    SvaraRadera
  8. Kul att höra om era brösterfarenheter... tyvärr pekar mina också rätt mycket söderut (jag har ju tappat 20 kilo en gång i tiden och det gjorde sitt redan då). Men jag inväntar nästa graviditet och megabopparna då! (Amelie: bopparna är bästa ordet! Jag är halvskåning :)

    SvaraRadera