lördag 22 oktober 2011

Ding ding ding TRÄNINGSDAGS!

19.31: kotten lagd i mycket bra tid (tack för det nya nattningsmetoden). Mr hemma hos kompis. Ingen gymträning utförd. Ja va fasen, jag har faktiskt ingen bra ursäkt för att inte köra Jillian Michaels nya pass 6-week six pack (säg den tungvrickaren om ni kan). Ååh Jillian, du vet precis hur man plågar! Gulp!

Det ska bli intressant att se hur energinivåerna står sig under passet. Med tanke på att det var väldigt länge sen den där 5-bitars sushilunchen. Å andra sidan kompletterade jag ju rätt bra med ett gäng choccolate chip cookies där hos K. Fast lite väl mycket carbs och fett blev det i förhållande till proteinet så då jag kom hem så åt jag ju en skål proteinpudding. Men den kanske i sin tur jämnades ut av de där nävarna chips från Mr's öppnande frestande påse.... hrm, jag har nog ätit så jag står mig ändå ; )

3 kommentarer:

  1. Åhh va har du köpt denna dvdn?? Verkar ju skit bra... Eller va tycker du om den?
    Behöver man ha något speciellt här hemma för att kunna genomför träningen?? Väldigt bra blogg du har, tack för mkt inspiration.. Kram!

    SvaraRadera
  2. Tack söta du!

    Jag har den bara till låns. Men den finns på rea till exempel här: http://www.megastore.se/template/next,Product.vm?itemid=2236406

    Man behöver inga redskap på nivå 1. Sen behöver man lätta hantlar men det funkar med till exempel vatten/sandfyllda petflaskor. Jag gillade Jillians "30 day shred" bättre men det beror på att jag inte är någon hemträningstjej. Det som är suveränt dock med alla Jillians videos är att det är svårt att fuska, det är absolut inga vilopauser så man blir slut vare sig man vill eller inte.

    Den var en bra kombo av cardio och coreträning tyckte jag!

    SvaraRadera
  3. Som hemmaträningstjej blir jag grymt peppad av både bodyrock och myomytv, kolla in om du inte kommer iväg till gymmet någon mer gång framöver!

    SvaraRadera