tisdag 11 oktober 2011

Good hair, bad day

När jag vaknade imorse var håret väldans tjusigt men det var väl ungefär det enda. Det är En sån där dag. Dålig sömn, plånboken glömd hemma och ett Jag som inte är så starkt.

Just nu är vardagen påfrestande med många krav som jag känner att jag tidvis misslyckas att leva upp till, så det är ett ständigt jobb med att hålla en vanligtvis stark självkänsla uppe.

Tänkte skippa och träna idag på grund av detta men sen tänkte jag om. Varje dålig dag som jag börjar med träning brukar bli en bättre dag. Inte bara på grund av endorfinerna utan för att det Alltid är en framgång. Varje träningspass innebär att jag gör något jag är bra på, något som är bra för mig, och något som får mig att må
bättre både för stunden och i framtiden.

Dessutom var min kaffegubbe snäll nog att känna igen denna junkie så trots glömd plånka har jag fått mig en hit. Nu kör vi!

5 kommentarer:

  1. Håller tummarna för att du lyckas vända dagen! Du kan ju alltid tänka på alla armhävningar du lyckas med nu :)

    SvaraRadera
  2. Precis så ska man tänka!

    SvaraRadera
  3. Håret ser jättefint ut! Fortsätter du enligt No Poo? Hur luktar det?! Känns det rent (jag tycker det lätt kliar i hårbotten när jag inte har så rent hår...)? Undrar också om du sköljer/tvättar (no poo-ar) håret vid varje dusch. Många hårfrågor.

    Vardagen är påfrestande i perioder, så är det. Bra att du ser träningen som en framgångsdel i att må bättre för så är det ju. Både endorfiner och självkänsla. Och vad gäller det andra så kommer även det kännas bättre. En stark självkänsla knäcker man inte så lätt även om man är lite skör emellanåt. Du är suverän, glöm inte det!

    SvaraRadera
  4. Ledsen att du har det lite tungt nu.. Tänk på att det är övergående, livet går upp och ner i perioder. Du är fantastisk och snart mår du bra igen!! Kram

    SvaraRadera
  5. Emelie H: ja, nu vill jag bara göra armhävningar hela tiden hehe...

    Emma: :)

    Beata: japp det gör jag! Det blir långsamt bättre. Det luktar ingenting, vilket är tråkigt. Men det är bara för att jag har oparfymerat balsam. Däremot så kliar det ibland och känns tidvis fett. Jag balsamtvättar ungefär 2ggr/v, sköljer håret eller blöter det inte alls resterande duschar.

    FE: Tack!! Kram!!

    SvaraRadera