fredag 14 oktober 2011

More is more

God morgon! Har just vinkat hejdå till städerskan som ska fixa innan visningen (golven tar vi själva men att få så där överjordiskt rent överallt - takes a pro).

På väg till gymmet förstås och idag tog jag både långbent och långärmat, heltäckande men det är snyggt tycker jag. För typ 10-15 år sen såg jag en tjej på gymmet stå på trappmaskinen iklädd endast tights och sport-BH och blev grymt avundsjuk. Den dåvarande, mycket mer vadderade versionen av mig själv lämpade sig inte i lättklätt på gymmet och jag satte upp som mål att jag än dag skulle ha mage (hihi) att träna klädd så.

Well. Nu står jag här idag med min snyggaste mage evvaah men tiden har gått och en 32-åring i gymmet med magen bar känns inte så classy. Kanske inte en 22-åring heller? Jag föredrar lagom urringning och shorts som slutar nedanför cellulitgränsen (plus att det är så svårt att koncentrera sig då folks rövar hänger ut, tycker ni inte det?)

Vi får se. Kanske en löptur en varm sommardag, eller en svettig spinnigklass i ett mörkt rum, kanske luftar jag magen då. Jag har ju redan visat mig i bara underkläderna för tusentals läsare.... ; )

4 kommentarer:

  1. Håller med dig. Påklätt bekvämt & snyggt. För de första känner jag mig inte bekvämt i att visa "allt" sen tycker jag väl att påklätt på gymmet är fräschare :)

    SvaraRadera
  2. Hm.. oftast gymmar jag i tights och linne. Men, det händer att jag drar av mig tröjan och tränar i bara topp. Varför? För att jag blir så jäkla peppad av att se min grymma mage i spegeln. Jag tycker att om man jobbar hårt för sin drömkropp, då ska man fan få beundra den också! Många uppfattar mig kanske som en "spännis", men då får dom göra det. Det är bästa typens egoboost för mig i alla fall. :)

    SvaraRadera
  3. Jag tycker att man får ha på sig vad man vill, jag tycker oxå att du har kroppen att träna både i bara bh och shorts eller påklätt :-) Jag är 41 år och skulle gärna visa min mage om jag såg ut som du (på ett träningspass vill säga...) Jag blir inspirerad och får starka "vill också" känslor som pressar mig hårdare. NJUT av din snygga kropp och visa den när DU vill :-)

    SvaraRadera
  4. Annie: Du är i vilket fall en person som gott kan gå tröjlös i gymmet :)

    Sofie: Jo jag förstår dig helt, det är härligt att få visa vad man kämpat för förstås och jag väljer nog ofta linnen som visar rygg och axelmuskler när jag tänker på saken :)

    FE:Tack!! Jag får utlopp för mitt ego här i bloggen tror jag, jag får ju välja bildvinklar och allt, live i gymmet är det svårare ;)

    SvaraRadera