fredag 25 november 2011

Finaste fredan

Pizza på blomkålsbotten med salami, chèvre, tomater, valnötter och ruccola. Första avsnittet av På spåret med Mr och en av bästisarna som tog med sig en flaska rött och en ask lyxiga chokladpraliner. Kan det bli bättre?

4 kommentarer:

  1. Hej! Så gott det där lät!
    Jag tyckte blomkålsbotten lät spännande, hur gör du en sådan? :)

    SvaraRadera
  2. Den är grym! Receptet har du här: http://smaljeansen.blogspot.com/2011/08/recept-low-carb-pizzabotten-2-gjord-pa.html (du kan variera med i princip alla typer av ost). Den blir lite mjukare än vanlig botten, så knepet är att förgrädda den tills den blir lite hårdare, man får prova sig fram. Men det är rätt galet, i princip äter du allt det där härliga på pizzan ihop med...nästan enbart blomkål! Grymt ju :)

    SvaraRadera
  3. Mums, blomkålspizza är så gott! :)

    SvaraRadera