söndag 20 november 2011

Hur hittade du till Smaljeansen?

Jag är nyfiken på hur alla ni läsare hittat hit till bloggen. Jag ser ju i mitt statistikverktyg om någon länkar men det vore spännande att veta om det är främst från andra bloggar, tips eller google ni kommer ifrån!

40 kommentarer:

  1. Hittade hit via en länk, kommer inte ihåg vem som länkade.
    men tacksam över att jag hittade din blogg
    jag är FAST!

    SvaraRadera
  2. Jag tror det var från Bloglovins "People who like this also likes:", från, kan det vara Katrin Zytomierzkas blogg. Är supernöjd att jag hittade hit för övrigt - du är extremt bra på att inspirera till ett hälsosamt liv! Jag håller mig dock till lchf-kost, men kan ändå hitta lite tips här :)

    SvaraRadera
  3. Jag ramlade in här efter en länk på Philip Lailanis blogg, och sen dess är jag fast. :) Din blogg inspirerar, du känns varm, ödmjuk och väldigt.. ja, snäll känns du. På något sätt känns det verkligen som att du bryr dig om oss läsare, att du genuint vill veta vilka vi är och vill att vi ska må bra. Det är inte så många bloggare som förmedlar den känslan tycker jag.

    SvaraRadera
  4. Hittade hit via Beatatjatas blogg. Är en trebarnsmamma från Finland som älskar att träna. Tränar enbart hemma. Tränar med kettlebells, bodyrock.tv pass, Olgas mammaexpress och lite annat som jag hittar på nätet eller i tidningar. Korta intensiva pass är min grej, mina pass är ca 15- 30 min långa.

    SvaraRadera
  5. Jag var ute efter en bra hälsoblogg och letade mig fram till din! Jag hittade många men ingen gjorde sånt intryck på mig som din, jag är fast! Jag är inne flera gånger per dag och kollar nytt och gammalt. Keep up the gooooood work!

    SvaraRadera
  6. Jag kommer inte riktigt i håg. Kan det ha varit via trend och Träning/Anna Lissjanis?! Nu ligger din blogg bland mina bokmärken iallafall och jag tittar in nästan varje dag :) /Sara

    SvaraRadera
  7. Hittade dig via en annan blogg där du deltagit med julklappstips :)

    SvaraRadera
  8. har för mig att jag hittade dig via en annan blogg.. kommer bara inte ihåg vilken :S det var "tips på bra träningsbloggar". och jävlar vad jag fastnade direkt. du skriver på ett sätt så man fastnar och det är intressant, även för den som inte är jätte insatt.

    SvaraRadera
  9. Bloglovin' - jag sökte på träningsbloggar och vips (!) så hittade jag smaljeansen :) /sanna

    SvaraRadera
  10. Jag kollade igenom kategorin "hälsa" på bloglovin. Först vågade jag inte trycka på din blogg för jag trodde den bara handlade om att gå ner i vikt pga. namnet, jag ville läsa om livsstil och inte om vikt. En dag tryckte jag dock och nu är det här mitt favorit web-place. Jag blir så fruktansvärt inspirerad av dig och dina inlägg!:D

    SvaraRadera
  11. jag hittade hit genom någonsblogg har jag för mig

    SvaraRadera
  12. Hittade hit efter att Philip Lailani länkade till dig för ganska länge sedan.

    SvaraRadera
  13. Liksom Sofie hittade jag hit via Lailanis blogg, och jag fastnade direkt. Din blogg är väldigt inspirerande och på något sätt känns det som du blir ens träningskompis. Och för mig som har svårt för att träna tillsammans med någon, då jag gärna vill vara i min egen värld under träning, är det väldigt trevligt och peppande.

    SvaraRadera
  14. Jag hittade också hit genom lailanis blogg och har bara fastnat för din blogg, du är så peppande och kommer med härliga tips! Tack för all pepp och en kanonbra blogg!!! :D

    SvaraRadera
  15. Lailani även här:), och började läsa, och läsa och läsa din blogg som är enormt sympatisk, uppriktig och peppande. Schysst också att du tordes lägga upp "verklighetsbilderna" samt "lårbildsvarianterna", haha!
    Skönt med en träningsblogg som är på riktigt, om du förstår.

    SvaraRadera
  16. Hittade hit via Beatatjata som har tipsat flera gånger och nu finns du bland favoriterna i alt-cmd-1

    SvaraRadera
  17. Via Beatatjatas blogg som jag hittade via Olga Rönnbergs! Vad tycker du om situps förresten? Gör du som Olga och kör enbart statiska övningar för magen som planka?
    :) Anna O

    SvaraRadera
  18. Via Therese träningsblogg: http://stayfittn.blogspot.com/
    Ni har båda toppenbloggar =)

    SvaraRadera
  19. Jag hittade hit genom att ja gick in på en annan blogg som
    Länkat till dig för längesen:)

    SvaraRadera
  20. tror det var via bloglovins kategori hälsa.

    SvaraRadera
  21. Haha, kul att flera hittat hit via mig :-). Jag hittade hit när du formtoppade och skrev i Olgas blogg med länk till din. Hooked ever since!

    SvaraRadera
  22. Minns inte riktigt. Via någon länk eller kommentar på någon blogg :)

    SvaraRadera
  23. Via Beatatjatas här med, strax efter formtoppen.

    SvaraRadera
  24. Hej!
    Jag har nog varit in och kikat tidigare tror jag, men den gången jag fastnade och fick mig att komma hit varje dag är efter en länk av Therese Nilsson (@stayfitTN) på twitter.

    SvaraRadera
  25. Jag kommer faktiskt inte ihåg hur jag hittade dig men jag är väldigt glad att jag gjorde det! /HelenaE

    SvaraRadera
  26. Hm, har prøvd hele dagen å komme i håg...men husker faktisk ikke!! Enten var det et google-søk eller så via en annen blogg. Uansett:kjempeglad jeg fant frem - i Elbes super-motiverende-cyber-space er det godt å være:D
    Kram fra Siri

    SvaraRadera
  27. kissies blogg, du hade kommenterat de där om kall mage, blev nyfiken & ville se fall du hade en mer logisk frklaring :)

    SvaraRadera
  28. Googlade proteinbars, hittade dina och testade. Blev inte helt övertygad av dom men efter att jag testat ostkakan är du min favvoblogg ;-)
    /Hanna

    SvaraRadera
  29. Tror det var i slutet på sommaren när du var inne och kommenterade hos Olga.

    SvaraRadera
  30. Jag letade efter ett recept på black bean brownies; denna sida kom upp och jag blev fast :)

    SvaraRadera
  31. Åh vad kul att höra om er alla : ) Ser ut som jag har Beata att tacka för en del :)

    SvaraRadera
  32. Du kommenterade något inlägg på linas blogg på fitnessguru någon gång i slutet av formtoppningen och då klickade jag mig in här

    SvaraRadera
  33. Jessica i Östersund21 november 2011 kl. 21:27

    Från Olga till Beatatjata och vidare hit... och är väldigt nöjd med det!

    SvaraRadera
  34. Jag tror att det var genom att du kommenterat i Räkans blogg. Sedan dess är jag fast!

    SvaraRadera
  35. Lailani länkade hit.. ;)

    SvaraRadera
  36. hittade nog oxå hit från Lailani,
    å nu är jag fast,du skriver verkligen bra och tydligt om kroppen och jag har lärt mig massor här,
    kram jess

    SvaraRadera
  37. Hittade dig via bloglovin! Vi både skriver om hälsa och jag tycker du skriver med sunt förnuft. Jag får mkt inspiration till mitt eget skrivande, tack för en bra blogg!

    SvaraRadera