torsdag 24 november 2011

Let's rock

Axlar och ben idag. Ska försöka vara snabb och effektiv, sen hem och fixa med jobb och annat pill. Pepp! Vad tränar ni idag snyggingar?

12 kommentarer:

  1. Jag ska träna för första gången på 1,5 vecka! Har haft förkylning och tentaplugg som spärr men nu är det dags. Det blir styrka för överkroppen, jag har problem med en axel så jag har fått hjälp med övningar som ska bygga upp den och göra mig jämnstark i överkroppen.

    SvaraRadera
  2. ..tv-spelstummen. Vilodag idag så får roa mig på annat sätt med den extra tiden det innebär
    ^^

    SvaraRadera
  3. Cirkelträning med KB ikväll med ett gäng tjejer - utomhus ;)

    SvaraRadera
  4. Idag har jag Yoga-dag! Egentligen inte den roligaste träningen MEN så skön man känner sig efter. Är ett Poweryoga-pass så det blir en del styrka ..

    SvaraRadera
  5. Om jag hinner blir det body pump ikväll! Om jag inte hinner så kan jag i alla fall somna gott då jag förhoppningsvis har packat ner hela lägenheten i kartonger. Kroppen får röra på sig vilket som :)

    SvaraRadera
  6. Hej! Hittade hit igår, har läst igenom ett par sidor av din blogg, gillar det jag läser och kommer nog att fortsätta följa.

    Jag har precis dragit igång ett försök till att bli av med 10kg, tänkte använda mig av GI inspirerat tänk med att minska kolhydraterna, hoppas verkligen det funkar. När det gäller träning så kör jag mest på crosstrainern hemma nu under lågsäsong av fotbollen. Spelar även korphockey en dag i veckan, sen blir det såklart vardagsmotion så som promenader och så. Sen jobbar jag som idrottslärare/fritidspedagog så är sällan stillasittande på jobbet.

    Gillar din blogg och den gör mig extra motiverad!

    SvaraRadera
  7. Ben, rygg och mage idag och lite löpning på det! Heja heja! Hoppas det gick bra :)

    SvaraRadera
  8. Vilodag idag. Har kört lite för tufft denna veckan, så nu får jag lugna ner mig en smula..

    SvaraRadera
  9. PW hoppas jag få till ikväll efter barnläggning, adventsstädning och storhandling. En av oss måste ju vara hemma när barnen somnat så det blir lite svårt att få ihop kvällen. Men än har jag inte gett upp.

    SvaraRadera
  10. Skadat ryggen så träning verkar långt bort, men är så sugen! Har nog abstinens efter 6 dagar utan träning....

    SvaraRadera
  11. Löpning 8 km och sen blev det en snabbis för magen. Tyvärr var jag lite för seg imorse för att hinna med hela magpasset, men 2x30 på samtliga övningar hann jag med. Alltid något! :)

    SvaraRadera
  12. För mig gick det superbra, riktigt pigg och stark! Sköt om ryggen, Träna Träna!

    SvaraRadera