måndag 7 november 2011

NMT - Nordic Military Training

Snart får ni läsa ett klassiskt test-inlägg, ikväll ska jag nämligen prova NMT! Även känt som gråta/spy/kissa på sig-träning, hejdå comfort zone hehe : ) Ni kan läsa mer här (finns liknande aktiviteter runt om i Sverige, googla military training eller boot camp och din stad).

Jag har ju varit sjuk som ni vet till och från (igår kände jag mig riktigt vissen) men idag känns det i princip bra så jag hoppas att jag orkar ge allt. Det ska bli riktigt spännande att se vad mina gymmuskler kan ge ute i terrängen. Nervöööööst!

Tills dess tänkte jag att vi kör en frågestund. Ligger lite efter med att svara på era kommentarer (jag vill, men de börjar bli för många... men jag läser alla!), vi kör ett separat inlägg för det.

1 kommentar:

  1. Nu blir jag så avis ;) Har länge velat köra NMT men det finns inte här hos mig, var på väg att anmäla mig till prova på i Jönköping men det är ju en bit dit också. Jag instruerar i Mamma Bootcamp och vill så gärna köra tuffare Bootcamp själv. Berätta gärna hur det var, väntar med spänning :)

    SvaraRadera