fredag 30 december 2011

In this we trust

Vilken dag. Förutom att jag har dånande PMS så har det hänt lite andra grejer som skakat om min värld. Då flyr jag till min kyrka - gymmet. Det låter kanske fånigt men denna ljusa, rena, upplysta plats där jag både får vara själv och vara mig själv är min tillflyktsort och gör mig lugn. Bredvid mig byter en mamma med amningsstinna bröst om till träningskläder och jag ser hur hon minut för minut slappar av, på andra sidan hoppar en tant i tightsen, jag ser henne varje vecka då hon tränar med sin PT och ger allt. Jag tror hon är kring 70. Alla är vi här för själen lika mycket som för kroppen.

Min bästis är kristen och jag har hängt med till både kyrkan och på läger som liten och även om jag själv inte är troende så har jag stor respekt för att alla människor behöver ge själen näring - även om sätten varierar.

Oavsett om du går till gymmet, ned till källaren och dina hemmaredskap eller ut i löpspåret för att finna frid så hoppas jag att du hittat ditt sätt!

5 kommentarer:

  1. Både ock går utmärkt!
    /hälsar pingstvännen :-)

    SvaraRadera
  2. Min bästis är också pingstvän ;)

    SvaraRadera
  3. Så sant! Alla har vi våra olika sätt att slappna av, och för mig funkar gymet (eller min källare) också bäst! All negativ laddning försvinner och ersätts av nya fräscha tankar.

    Hoppas det ordnar upp sig och att pms-monstret överger dig snart! :-)

    SvaraRadera