lördag 24 december 2011

Promenad för själen

Kotten vaggas till sömns medan jag flåsar som en hund upp för branta bergsbackar. En ofrivillig PW med min nätta Brio Go-vagn som passar bättre att klämma in i en full hiss på NK än att plöja snö på isiga gator. Otroligt vackert här hemma. Nu lunch och sen ut i kälkbacken! Vad gör ni denna julafton? Om någon läser detta, kanske ni med smartphones : )

6 kommentarer:

  1. God jul, Elbe! :)

    Jag ska också bege mig ut på en promenad nu med hälften av familjen (skilda föräldrar). För att sedan bege mig vidare till andra hälften av familjen för glögg/julmiddag.

    SvaraRadera
  2. Jag började dagen att åka längdskidor en sväng, det har blivit en tradition att åka på förmiddagen på julafton. Nu blir det däremot lugnt resten av dagen,äta grötlunch bland annat. God Jul!

    SvaraRadera
  3. Underbart med så mycket snö - trevlig jul på dig!

    SvaraRadera
  4. Jag startade dagen med att cykla i regnet bort till Friskis och köra ett pass jul-IW. Det tog emot lite när klockan ringde, men så här någon timme senare med möra ben och nytvättat hår och känns det fantastiskt!

    GOD JUL!

    SvaraRadera
  5. Jag startade dagen med att springa en runda och lyssna på kulmusik för att få in den rätta stämningen;) God Jul!

    SvaraRadera
  6. Nog läser vi, precis fått barnen i säng, städat undan papper och snören och sjunker ner i soffan med massa godsaker. Snart blir det "the walking dead" för vad passar bättre på julafton än zombiesar?! Lite kontrast mot julevangeliet som år standard här såklart!

    God jul!

    SvaraRadera