onsdag 21 december 2011

Videoinlägg: Vem vill träna ihop med mig ikväll?!




Det är alltså det här passet vi ska köra. 12 minuter bara, kom igen!

13 kommentarer:

  1. Jag skulle gärna köra men borde du inte ta det lugnt?
    Du kommer snart må bättre igen och då kan du köra på max som vanligt!

    Men att träna när man är skadad och dessutom tar alvedon för att man har så ont, ger ingen positiv effekt...
    Jag vet att det är skittråkigt att låta bli men för läkningens skull så kommer den gå fortare om du unnar dig lite vila :)

    Ta hand om dig så är du snart på gymet med full kraft igen!

    SvaraRadera
  2. Åh tack söta du. Men min hand göra bara ont om jag rör den så jag ska inte ta mer alvedon och så kommer jag bara stödja på undersidan vilket inte belastar skadan, den är på ovansidan. Låter lite tokigt men det kommer att gå jättebra.

    SvaraRadera
  3. Oki, du känner din kropp bäst själv ;)
    Lycka till med passet ikväll och fortsatt krya på dig!

    SvaraRadera
  4. Får jag zusanas bröst om jag kör det?! I så fall är jag på. Jag träna i en sån top = blåtiror.

    Jag var hos kiropraktorn igår och han sa ingen träning förrän torsdag men jag vet inte varför... Har lite ont i bäckenet faktiskt, efter justeringen, fast inte så farligt. Kanske borde gå? Mycket träningssugen efter två ofrivilliga vilodagar!

    SvaraRadera
  5. Har aldrig kört något sådant pass någon gång men blir sugen på att testa. Dock kommer min kvällsträning bli att släpa resväska till tåget, det kommer ta sin lilla kraft.

    SvaraRadera
  6. Hade gärna tränat med dig men är helt slut efter mitt morgonpass :) Kör hårt!!!

    SvaraRadera
  7. Beata: Har kiropraktorn sagt ingen träning är det ingen träning som gäller, därmed basta! Du får ta promenad idag och vänta med passet till imorgon, och då kommer det att vara dubbelt så skönt och kul, lovar. (Fast det här vet du ju redan, egentligen, visst? :) )

    Elbe: Jag kommer att köra ett annat Bodyrockpass som jag planerat, så jag kommer typ att träna med er ikväll :) Kör hårt!

    SvaraRadera
  8. Älskar bodyrock. Har gjort endast gjort deras pass i december. Så effektivt :) Jag gör det nyaste passet ikväll.

    SvaraRadera
  9. Jag tränade precis med dig! Jag körde inte passet du länkade till utan letade fram ett annat pass då jag ville fokusera mer på mage. Jag hittade det här passet: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=zKystmZKL_U

    Passet jag länkat till är på tre minuter (och tre övningar) men jag lade till ytterligare 7 övningar (b.la. plankan, squats och kettlebell swings) så att det totalt blev 10 övningar som jag körde i 50 sekunder vardera varvat med 10 sekunders vila, alltså 10 minuter totalt. När jag kört igenom passet en gång tänkte jag "Äsch, tio minuter är ingenting, vi kör igen!" Så det blev 2x10min och det kändes rejält i magen och benen vill jag lova! Hade redan rejäl träningsvärk i magen från mitt pass på gymmet häromdagen.

    Tack för att du peppade mig Elbe! Nu sitter jag här och klunkar i mig en proteinshake (ska nog investera i BCAA också att ta innan mina pass). Tar du fortfarande protein efter dina pass nu när du tar BCAA före dina pass?

    /T

    SvaraRadera
  10. Tack elbe!
    Körde halva.
    6 min pain.
    Sån total motsats mot att springa långsamt i 6h!

    SvaraRadera
  11. Linda: Omväxlingen gör kroppen :)

    SvaraRadera
  12. Ja jag är på, höll jag på att ropa ut! Kom sen på att jag redan kört ett pass idag, och att klockan kommer bli alldeles för sent om jag ska köra nu, och duscha och allt det där. Men jag kollar in passet nu och kör det imorn bitti! Ok?!

    SvaraRadera
  13. Men ÅH vad alla är stränga mot mig!! Nu blev det julgodistillverkning istället. Nöjda nu?!
    ;-)

    (usch vad tröskeln kommer vara hög att komma över imorgon. Men detta pass sparar jag till jul-på-landet då det ska tränas utan redskapen jag har hemma. Tack för det Elbe!)

    SvaraRadera