måndag 16 januari 2012

Kvällsfika och svar på frågor

En stor kopp apelsin/kokoste, vaniljfil (skakade lättkesella, vaniljproteinpulver och mjölk i en shaker) osötad äpple/kanelmüsli, hasselnötter, kokosflingor, torkade tranbär och gojibär. Mums! Proppmätt nu. Ska försöka ta mig tid att besvara några av alla de frågor ni ställt i samband med min avslutade fokusperiod! Om ni har fler frågor angående just det, fyll gärna på här nedan. Ha en mysig kväll, kram Elbe

9 kommentarer:

  1. God morgon!

    Jag är nyfiken på tex din proteinlatte? När du äter/dricker sånt får du gära berätta vad det består av eller hur man svänger ihop det själv så att sånna nyfikna och mindre erfarna som jag hajjar. :) Själv har jag väldigt dålig fantasi både vad gäller att använda mitt proteinpulver annat än till shakes och mat överhuvudtaget faktiskt.

    Tips på olika plankor för bra magövningar vore också intressant. :)

    Ha en bra dag!

    /En som också tränar i Hornstull ;)

    SvaraRadera
  2. När du använder proteinpulver får du gärna säga vilket märke det är, så vet man att det är gott. Det är en hel djungel där ute!

    SvaraRadera
  3. Hej! håller med att jag gärna skulle vilja veta vilket proteinpulver du använder. jag har provat en del men jag tycker många är så himla äckliga :( har jättesvårt för konstgjord smak. kanske du har ngt bra tips? Eller finns det ngt BCA eller EAA som du rekommenderar? gärna med naturellsmak så jag slipper smaka ngt överhuvudtaget :)

    SvaraRadera
  4. Hur såg ditt upplägg ut lite mer detaljerat? Vila mellan seten, hur många reps, vad du intar direkt efter träning? före? ja, exakt hur du gör din träning. :)
    kram!

    SvaraRadera
  5. Hur har du gjort med din rumpträning?:)

    SvaraRadera
  6. Du är grym Elbe!! :)

    Det jag undrar över är BCAA, tog du det endast före träning och under eller efter också? Jag har precis köpt hem och börjat att prova, men mig rekommenderade de att ta även efter träning. Det verkar som en jäkla massa BCAA tycker jag :)

    Ha en underbar dag!

    /Sandra

    SvaraRadera
  7. Även jag undrar, som anonym och Fanny här uppe, vilka proteinpulver du rekommenderar.
    Jag vill inte råka köpa fel. Har gjort det några gånger och det resulterar i stora påsar i skafferiet som Älskling tjatar på mig om att jag måste äta upp snart, haha.
    Det jag helst vill ha tips på är ett med vaniljsmak som man kan blanda i det mesta :)

    SvaraRadera
  8. Tips på god vanilj: fairings vanilla ice cream, finns bla på bodystore och gymgrossisten.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja den har jag också hört att många gillar.

      Radera