tisdag 17 januari 2012

Njutningsträna


Jepp, så är den här, årets första offseason. I mars, då det är ljusare och varmare, ska jag börja springa. Som komplement ska jag styrketräna, gärna funktionellt och med fokus på att bli en bättre löpare. En del crossfit hoppas jag på också.

Tills dess, 1,5 månad, ska jag ladda. Jag ska gotta mig i all info jag kommer över, fundera över träningsprogram, testa löpsteget, kolla upp rundor och googla nya skor. Och njutningsträna förstås! Som jag gjorde augusti/september i höstas. Lite vad jag känner för helt enkelt. Längtar efter min älskade kettlebell nu när ryggen är bättre, svettyoga, kompisträna och - träna själen i soffan ibland :) Nu tänker jag gå ut på en kort PW, det får bli dagens träning. Har mått lite illa både igår och idag (nänä, no baby), tror det är stressen efter flytten som släpper så ska ta det lite lugnt.

3 kommentarer:

  1. Njutningsträna låter härligt!!! Då är det kanske det också ska göra nu under min rehab period (knäskada som hindrar min kettlebellträning och utbildning :-( ) Det låter mer positivt och gör mig glad - jag jag njutningstränar!!!! Hoppas att allt lugnar ner sig nu när flytten är avklarad och att ni nu kan njuta av er fina bostad!!! Kram och tack för detta inlägg, det behövde jag idag!

    SvaraRadera
  2. Tack för peppning i min träning :)

    Besök gärna min träningsblogg!

    http://frostie.blogg.se

    SvaraRadera
  3. Love your approach to things, Elbe!! Kram fra Siri

    SvaraRadera