lördag 7 januari 2012

Smågodisplock


Just ja, det var det här vaniljproteinpulvret som var så sanslöst gott ihop med mjölk och mixade frysta jordgubbar...Protilox? Får kolla upp.

Jag får små provpåsar från Sportkost.se som jag samlar i min lille burk och provar mig igenom, egentligen skulle man ju vilja att en sådan plocklåda som gick att köpa, ni vet som finns för tepåsar? Så är det bara att välja och vraka mellan smakerna, vem kommer hoppa på den affärsidén först? Jag skulle köpa.

6 kommentarer:

  1. Jag har för första gången handlat från Sportkost.se och fick en massa prover :) Gör de alltid det?

    SvaraRadera
  2. tror inte det går med pulver i lösvikt, dels är det så dyrt (varför är det så satans dyrt förresten?) och dels så är de känsliga mot fukt när dom ligger framme.

    SvaraRadera
  3. StepUp: Mm tror det, man kan ju hoppas!

    Jon: Mm men i singelförpackningar i en stor mixlåda kanske? Skulle säkert också vara dyrt. Och inte heller jag vet varför... för att det säljer ändå?

    SvaraRadera
  4. Vad roligt!! :) jag vågar inte stoppa i mig pulver och annat som gravid, får vänta ett tag! :) kramar

    SvaraRadera
  5. Hade väldigt gärna haft en liten provlåda! Vad brukar du använda för proteinpulver vanligtvis? Vet att du brukar skriva att du har vaniljprotein, men vilken sort är det och brukar du använda vassle eller kasein eller vad? Verkligen en djungel det där...

    SvaraRadera
  6. Just nu har jag whey 80 från Star Nutrition, billigt och funkar i smoothies men annars stör jag mig på att det löser sig dåligt. Tidigare har jag alltid haft Micro whey från Self och det brukar gå att få tag på billigt ibland. Tänk mer på smaken än innehållet - det varierar inte så mycket. Jag har också kasein, body science i chocolate almond (de flesta gillar den) samt lean dessert i chocolate coconut, dem gör jag mest desserter/bakverk på.

    SvaraRadera