fredag 6 januari 2012

Strax efter 19 idag så har vi just avslutat den mysiga lässtunden i sängen och Mr och kotten smyger in i barnkammaren och jag smyger... ned till gymmet förstås! Jag ska ge mig själv tid, fokusera och njuta... sen återvända för en lång dusch och de där pepparkaksbollarna jag gjorde i eftermiddags och nallade av till kaffet. Träning för er idag?

7 kommentarer:

  1. Jajemen, började dagen med ett gymbesök. Det var några dagar sedan jag tränade senast så det var riktigt skönt att köra!

    SvaraRadera
  2. Jag gjorde ett gästspel på sambons gym idag (vi tränar i vanliga fall på olika kedjor). Det är sjukt kul att träna tillsammans, och jag får ett riktigt pt-pass. Men.. Nu kan jag knappt sätta upp håret, imorgon kommer jag inte kunna göra någonting. Ser inte fram emot stalltjänst med mockning och sopning.. Härligt det där, att chocka musklerna med andra övningar och att verkligen pressa dom (min sambo njuter av att få plåga mig. Han säger att det inte är så, men jag ser det på honom. Tur att jag också njuter när jag ligger där och säger "oj oj, aj aj, oj, aaaj").

    SvaraRadera
  3. Är sjuk så ligger hemma och myser i badet :)

    SvaraRadera
  4. Jag var ute på en långpromenad i solen, underbart!

    SvaraRadera
  5. Altså, nu idag har jag tränat och ätit bra, men jag räknade efter lite förut och kom fram till att, efter att ha brännt 500 på träningen, att jag ligger på endast 1000 kcal efter kvällsmaten 19.30! Jag är inte särskilt hungrig nu (men om jag blir det tar jag självklart och fyller på!) Men min fråga är vad du anser om detta? Det kan ju inte vara bra för kroppen, eller?

    SvaraRadera
  6. jaaa jag smög ner till gymmet vid nio tiden och körde en halvtimme. ren ilska var det som förde mig dit. men efteråt, ååh vilken känsla! snacka om att kunna sova gott sen!

    SvaraRadera