onsdag 29 februari 2012

Dan före dan

...löpardan, that is! Ska köra igenom hemmastyrkepasset idag och fota åt er.

Superglad över alla era mail och kommentarer om att ni är på min löparutmaning. Oavsett hur det slutar - om du kör all the way eller blir sjuk/trött/uppbokad och missar pass eller blir tvungen att avbryta så har du gjort mer än vad du skulle annars = success! Glöm aldrig det 

Skottdagen, någon som tänkt fria? ;-) Jag avvaktar nog, har ingen brådska att gifta mig, så länge jag slipper se lastgammal ut på bröllopsfotot... but the way this is going så oroar jag mig inte :-)

2 kommentarer:

  1. Jag hänger också med på löpningen! Börjar lite lugnt dock, haft benhinneproblem av och till i 2 år...men med rehab och ny löpteknik ska det gå! Man kan tro att som snart nyutexad sjukgymnast borde jag vara anti-skade-expert men så är tyvärr inte fallet ;)

    SvaraRadera
  2. Jag springer från förr så jag fortsätter med det och peppar på ni som hoppar på löputmaningen!
    Haha, jag sa åt min sambo igår att "vet du imorgon är det skottdagen då får kvinnor också fria, så kanske jag gör det då". Tror han blev nervös för han sa, neej det ska du väl inte..
    Fast jag håller med dig. Ingen brådska, vi ser båda ut ti va minderåriga trots att sambon nått 30 och jag ännu ligger under 25, så vi har ingen brådska och lär knappast se gamla ut på bröllopsbilden. Skulle ju va en fördel om man helst ser ut att va myndig ;)

    SvaraRadera